Eiersalade a la (o)pa Wim 🐣

Lang geleden stond ik ook wel eens met mijn vader in de keuken. Samen maakten wij vaak eiersalade en dat aten wij op een toastje in de avond of lekker op de boterham met de lunch. Nu met Pasen worden er weer veel eitjes gegeten en natuurlijk beschilderd. Een mooie reden om dit recept met jullie te delen. Enjoy!

Ingrediënten:
4 (of meer) gekookte eieren
zout
peper
mayonaise
yoghurt
kruiden (peterselie of bieslook of bosui)
augurk of kappertjes

Bedankt Bram voor het versieren van deze eieren met Pasen!

Bereiding:
Kook de eieren in ongeveer 7 minuten. Nadat je de eieren hebt laten schrikken onder het koude water kan je ze pellen. Snijdt de eieren met 2 messen (of een eiersnijder als je ie hebt). Voeg naar smaak een flinke lepel mayonaise en yoghurt toe en breng het op smaak met peper en zout. Vroeger deed ik er met mijn vader volgens mij alleen bieslook is. Bij de ingrediënten staan nog andere suggesties. Indien je augurk of kappertjes lekker vindt kan je dat natuurlijk ook toevoegen. Mocht je zelf nog goede suggesties hebben dan hoor ik dat graag 🙂 Bij het bericht kan je onderaan reacties achterlaten.

Maak er vooral zelf jouw eigen feestje van op jouw boterham, wrap, toast… : Smakelijk eten!