MaMarloesje

Wie ben ik?
Marloes (43 jaar) en op de eerste plaats moeder van 2 geweldige jongens (12 en 10 jaar). Daarnaast geboren Brabander en werkzaam in Utrecht (op dit moment met name vanuit huis). Sinds 2018 gescheiden en last but not least verliefd op 3: Stijn, Bram en mezelf ♥️ En stiekem ook op mijn werk (niet verder vertellen) #lovemyjob

Wat vind ik leuk?
Gedrag van mensen observeren en proberen te begrijpen en daarmee mensen begeleiden met ontwikkelen van kennis, vaardigheden en plezier in het leven. Positief opvoeden waarbij ik (onbewust) gebruik maak van Triple P methode en omdenken. Ik maak dus graag mijn eigen mix van verschillende opvoed strategieën 😉 ME-time of WE-time besteed ik graag aan reizen, fotograferen, koken, natuur, cultuur en sport.

Wat wil ik bereiken met deze blog?
Kennis delen, tips & tops maar ook zaken van mezelf afschrijven die ik niet kwijt kan in mijn “longitudinale” dagboek van 5 jaar 😉

De site is ingedeeld in verschillende categorieën:
♥️ Opvoeden
♥️ Recepten
♥️ Erop uit
Zaken over mijn leven als gescheiden vrouw kan je ook onder de categorie scheiding vinden. Ik hoop dat je met plezier, enige herkenning of misschien zelfs met verbazing mijn blogs leest. Als het maar op een of andere manier bijdraagt aan jouw leven, dan is dit geslaagd. In het bericht zelf kan je een reactie achterlaten die na acceptatie online geplaatst wordt onderaan de blog.

Veel lees👀📕, kook🍳😋plezier en geniet van jouw vrije tijd 🌏 | 📷 | 🧁🥒🍅🥑🍱 | 🌤🍀🌘🌺🌕 | ⚽️🎿🧘🏻‍♀️👟🏅

Social media
Instagram MaMarloesje (@ma_marloesje)

#lovemyjob
Nieuwsgierig wat ik voor werk doe, lees dan hier verder.

Op de hoogte van nieuwe blogs
Wil je weten wanneer er een nieuwe blog online staat, geef je dan op voor de mailing. Stuur een (leuke) e-mail naar MaMarloesje.